Over ons
Over ons

Alle vrouwen verdienen een fijn herstel

Wij zijn Sanne en Inge. Twee zussen die het hele herstel rondom een bevalling al eens hebben meegemaakt. Dat er veel te weinig wordt stilgestaan bij het herstellen na je bevalling, is iets dat wij pas merkten op het moment dat we zelf moeder werden. Iedere bevalling is anders en we hebben dan ook veel verschillende verhalen over de bevalling en kraamweek gehoord. De kraamweek en de periode na de bevalling lijken allemaal zo rooskleurig, maar al snel kwamen we erachter dat deze periode heftiger was dan wij vooraf bedacht hadden.

Soms gaat bevallen samen met uitscheuren, knippen, hechtingen en bloedingen. Dit zijn dingen waar je weinig over hoort en liever niet aan denkt, toch is het wel de realiteit. De kraamweek draait vaak vooral om de baby, maar als je net (weer) moeder bent geworden is het belangrijk om jezelf ook niet te vergeten. Moms Horizon biedt je fijne producten voor de periode na je bevalling, zodat ook jij het herstel krijgt dat je verdient.

Durf te vragen

“You need a village to raise a child”. Klopt als een bus! Zeker de eerste periode na je bevalling. 

Twijfel is normaal

Elke mama twijfelt, vooral bij een eerste kindje. Je doet het goed, je bent een sterke vrouw en die twijfel is nergens voor nodig.

Herstellen hoort erbij

Een kleintje op de wereld zetten is niet niks, dat is een topprestatie. Herstellen hoort erbij en dat herstel is voor iedereen anders.

De wolk

Of je nu op een roze wolk, een donkere wolk, of ergens daartussen in zit, jij bent heel belangrijk. Jij verdient in deze periode een beetje extra aandacht.

Daarom Moms Horizon

Een fijn herstel voor alle moeders

Fijne producten

Moms Horizon biedt je de allerbeste producten voor na je bevalling, zodat jij fijner kunt herstellen.

Mooi verpakt

Je hebt een topprestatie geleverd en mag best een beetje verwend worden. Daarom worden alle producten mooi en met liefde voor je verpakt.

Snel verzonden

We doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te hebben. Alle bestellingen worden altijd binnen drie werkdagen verzonden.

Korte lijntjes

We houden van korte lijntjes. Heb je vragen of is er iets dat je graag wilt delen?
Voel je vrij om even contact op te nemen.

0 +

Producten

0 +

jaar online

0 +

Tevreden klanten