Over Ons

"Alle vrouwen verdienen een fijn herstel"

Moms Horizon

Moms Horizon is in 2020 opgericht door 2 zussen. Beide zijn bevallen en hebben hele andere ervaringen beleefd.
Door met elkaar te praten over de zwangerschap, bevalling en over het herstel werd duidelijk dat vooral de periode na de bevalling heel anders verliep dan verwacht. Eigenlijk was daar bij beide helemaal niet zoveel over bekend.

Over de ongemakken na een bevalling wordt nog weinig gesproken. De nadruk ligt vaak op de komst van de baby en de aandacht gaat uit naar het inrichten van de babykamer, kleertjes wassen/strijken en kopen.
Ergens ook wel heel logisch. Maar als je kijkt wat een topprestatie het eigenlijk is, een baby op de wereld zetten, maakt aandacht voor het herstel ook heel logisch.

Hechtingen en bloedingen na de vaginale bevalling, of een keizersnede daar denk je ook liever niet aan als je zwanger bent. Daarom zijn de zussen op zoek gegaan naar fijne producten die het herstel fijner maken en een manier om het onderwerp bespreekbaar te maken.

Herstel is er en mag er zijn, en is heel persoonlijk.
De producten van Moms Horizon zijn mooi verpakt zodat je ze ook gerust in je badkamer en wc kunt neerzetten. Of je nu op een roze, grijze of zwarte wolk zit, Moms Horizon is er voor alle pas bevallen vrouwen.

Voor alle vrouwen

herstellen hoort erbij

handige en fijne producten